02 Haziran 2015 Salı 18:14
Muş'ta belediye meclis toplantısı

MUŞ  - Belediyenin haziran ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında yapıldı.

Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Asya, havaların ısınması, inşaat sezonunun başlamasıyla çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi. 

Halkın verdiği destekle çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini kaydeden Asya, "Bugüne kadar hizmetten yoksun bırakılmış bazı bölgelerimiz bulunuyor. Ağırlıklı olarak oralarda çalışıp, vatandaşa daha iyi hizmet için imkanları seferber ediyoruz. Altyapı çalışmalarımız mevsim şartları el verdiği müddetçe devam edecek" dedi.

Belediyenin yazın çalışmalarını daha da hızlandıracağını dile getiren Asya, bu çerçevede sokak hayvanları sorununu çözmek için de barınak yaptıracaklarını ifade etti.

Asya, "Barınak ihalesini gerçekleştirdik. En kısa sürede sokak hayvanlarını toplama merkezini açacağız. Sebze ve meyve hali ve hayvan pazarı çevre düzenlemeleri yapılıyor. Ramazan Bayramı'ndan sonra hali halkın hizmetine sunacağız. Şehirlerarası otobüs terminali projesi tamamlanmak üzere. İhale çalışmaları yapılıyor. Terminal inşaatını bu yıl başlatmayı planlıyoruz. Kalkınma Bakanlığına projemizi sunduk" diye konuştu.

Toplantı, konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.

Muş'ta belediye meclis toplantısı

Muş'ta belediye meclis toplantısı

Muş'ta belediye meclis toplantısı

Son Güncelleme: 02.06.2015 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.