20 Mayıs 2015 Çarşamba 18:47
Muş'ta Bilim Fuarı

Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından, "Bilim Fuarı" düzenlendi.

Okulun Toplantı Salonu'nda düzenlenen fuarda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Arslan, şunları kaydetti:

"Okulumuzda öğrencilerimiz tarafından yapılan 25 proje, 5'er bin lirayla TÜBİTAK tarafından desteklenen projelerdir. Öğrencilerimiz yeteneklerini açığa çıkarmak, bilgilerini ispat etmek anlamında yapılan bir çalışmadır. Öğrencilerimiz düşüncelerini, fikirlerini sergilemektedirler. Burada yaptıkları güzel çalışmalarla öğrencilerimiz hem güven kazanacak hem de diğer öğrencilere örnek olacaktır."

Fuarda hem teknik hem de fiziki alanda projeler sergilendiğini aktaran Okul Müdürü Ekrem Erliğ ise amaçlarının öğrencilerin ufuklarını geliştirmek ve yeteneklerini ortaya çıkarmak olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 20.05.2015 18:48
Anahtar Kelimeler:
MuştaBilim Fuarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.