07 Ağustos 2015 Cuma 14:06
Muş'ta, çocuk oyun parkı tahrip edildi

MUŞ- Muş'ta Hürriyet Mahallesi'ndeki Lale Anaokulu'nun karşısındaki alanda kurulan çocuk oyun parkı tahrip edildi.

Belediye Başkanı Feyat Asya, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 12 gün önce Hürriyet Mahallesi'nde çocuklar için kurulan Şeyh Şükrü Efendi Parkı'ndaki oyun parkurlarına kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce büyük ölçüde zarar verildiği belirtti.

Başkan Asya, açıklamasında şunları kaydetti:

"Belediyemizin kıt imkanlarıyla çocuklarımızın boş zamanlarını geçirmesi için yaptığımız parkın tahrip edilmesinin üzüntü vericidir.  Yaklaşık 2 bin 600 metrekare boş arazinin park için müsait olduğunu gördük. Kamuya açık olan bu arsayı yaptığımız görüşmeler sonucunda 25 Temmuz'da çocuklarımızın oyun parkına dönüştürerek, hizmete açtık ancak ne yazık ki kurulumunun üzerinden daha 12 gün gibi kısa bir süre geçmeden orada kurulan birçok parkurun kırıldığını gördük. Bu tür çalışmaların heba edilmesi vicdansızlıktır."

Açıklamasında, oyun alanı olmayan mahallelere park kazandırmak için yoğun çaba gösterdiklerini belirten Asya, "Oyun parklarına zarar verenler emeğe ve çevreye saygısı olmayan kişilerdir. Bunlar parklara zarar vererek çocuklara haksızlık ediyorlar. Vatandaşlarımızın da bu konuda desteğine ihtiyacımız var. Bu tür tahribatları yapanlara karşı tepkisiz kalmayalım. Parkların etrafında oturan mahalle sakinleri bu tür olaylarda hiç vakit kaybetmeden polise ya da zabıtamıza haber versinler. Bu şekilde zarar veren kişiler unutmamalıdır ki buralar aynı zamanda kendilerinin de ödedikleri vergilerle inşa ediliyor" ifadelerini kullandı.

Muş'ta, çocuk oyun parkı tahrip edildi

Muş'ta, çocuk oyun parkı tahrip edildi

Muş'ta, çocuk oyun parkı tahrip edildi

Muş'ta, çocuk oyun parkı tahrip edildi

Son Güncelleme: 07.08.2015 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.