30 Ekim 2015 Cuma 19:15
Muş'ta Cumhuriyet Bayramı

Muş Valiliği'nce Cumhuriyetin 92'nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında resepsiyon düzenlendi.

 Öğretmenevi'nde verilen resepsiyona, Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Garnizon Komutanı Kurmay Albay İsmail Işık, Belediye Başkanı Feyat Asya, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Sönmez, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Vali Yardımcıları Ercan Öter, Ali Sakar ve Zeliha Uyan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Pilot Kurmay Albay Osman Nuri Çevik, İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan ve kurum müdürleri katıldı.

Resepsiyonda konuşan Vali Yavuz, 29 Ekim 1923'te ilan edilen Cumhuriyet'le her alanda büyük atılımlar gerçekleştiren Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, geçen 92 yılda bulunduğu bölgede ve dünyada barış, huzur ve istikrarın kaynağı, ekonomik ve stratejik gücün odak noktası olduğunu söyledi. 

Ardından Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuz, cumhuriyetin 92'nci yıl dönümü nedeniyle hazırlanan pastayı kesti

Son Güncelleme: 30.10.2015 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.