07 Mart 2016 Pazartesi 18:23
Muş'ta Deprem Ve Yangın Tatbikatı Yapıldı

Muş İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, "01-07 Mart Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında deprem ve yangın tatbikatı düzenledi.

Saray Mahallesindeki Mevlana Ortaokulu'nda gerçekleştirilen tatbikatta, öğrencilere, yaşanacak depremde yapmaları gerekenlerle ilgili uygulamalı bilgiler verildi.

Kentteki tüm okullarda tatbikatların devam edeceğini belirten İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tanış, bu çalışmalarla insanlarda deprem bilincini oluşturmayı amaçladıklarını aktardı.

Tanış, Şubat ayından bu yana 20 okulda eğitim çalışması yaptıklarını kaydederek, "Burada yaklaşık 20 bin öğrenci ve öğretmenlerimize afet bilincini yerleştirmek amaçlı eğitimlerimizi yaptırdık. İl merkezi, ilçelerde ve beldelerde ki bütün öğrencilerimize bu afet bilincinin eğitimini vermektir. Biz bunu gerçekleştirmek için AFAD ekibi olarak ciddi bir çalışma içerisindeyiz inşallah bunu bitireceğiz hedefimiz bu" diye konuştu.

Muş'ta Deprem Ve Yangın Tatbikatı

Muş'ta Deprem Ve Yangın Tatbikatı

Muş'ta Deprem Ve Yangın Tatbikatı

Muş'ta Deprem Ve Yangın Tatbikatı

Son Güncelleme: 08.03.2016 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.