19 Nisan 2016 Salı 18:13
Muş'ta Dere Islah Çalışmaları

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Çar Çayı'nda sürdürülen ıslah çalışmalarını inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Asya, burada yaptığı açıklamada, ıslah çalışmalarının kentin gelişimine katkı sağlayacağını söyledi.

Kentin, Karni Deresi ile Çar Çayı arasında sıkıştığını belirten Asya, sürdürülen çalışmalarla kenti cazibe merkezi haline getireceklerini ifade etti.

Islah çalışmalarının tamamlandığı bölgede şehirleşmeye ağırlık vereceklerini kaydeden Asya, şöyle konuştu:

"Çar Çayı'ndaki ıslah çalışmalarının tamamlanmasının ardından Saray ile Dere mahallelerini modern bir görünüme kavuşturacağız. Mevsim şartlarından dolayı zamanla yarışıyoruz. Çalışma sezonunun başlaması ile birlikte bir yandan kışın tahribatlarını giderirken diğer yandan da geçen yıldan kalan projelerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Bununla birlikte yeni başlattığımız projelerimiz var. Bunların gerekli resmi hazırlıklarını yaparak, hayata geçirmeye çalışıyoruz. Allah'ın izniyle bu yıl çok iyi hizmetler ortaya çıkaracağız. İlimizin gelişmesi için eksiklikleri gidereceğiz."

Son Güncelleme: 20.04.2016 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.