25 Ağustos 2015 Salı 00:14
Muş'ta doğalgaz çalışmaları sürüyor

MUŞ - Muş'ta doğalgaz çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Feyat Asya, yaptığı açıklamada, kentte doğalgaz hattı döşeme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Çalışmalardan dolayı kentin birçok cadde ve sokağında kazı yapıldığına ve bu nedenle yolların tahrip olduğuna dikkat çeken Asya, tahrip olan yolların onarım çalışmalarını kış gelmeden bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Mevcut sıkıntının sonuçlarının güzel olacağını ifade eden Asya, şöyle konuştu:

"Yollarda asfalt ve parke döşeme çalışmaları devam etmekte. Doğalgaz nedeniyle kazılan yollar, çalışmaların tamamlanmasıyla ekiplerimiz tarafından hemen kapatılmaktadır. Böylece araç ve yaya geçişinde vatandaşımıza kolaylık sağlamaya çalışmaktayız. Kışın yaşanan hava kirliliğini önlemeyi ve vatandaşların daha rahat bir yaşam sürmesine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu açıdan çalışmalarımız çok yönlü devam ediyor. İnşallah kısa sürede bu çalışmalar bitecek ve halkımız tozdan, dumandan kurtulacak."

Doğalgaz altyapı çalışmalarında fiziki olarak yüzde 60 civarında gerçekleşme olduğunu bildiren Muş, Bitlis ve Bingöl Doğalgaz Dağıtım A.Ş Şirketin Genel Formanı Lokman Balta ise bu yıl kentte hedeflenen 5 mahalleye doğalgaz verileceğini, önümüzdeki dönemde de ilin tamamının doğalgaza kavuşacağını ifade etti.

Muş'ta doğalgaz çalışmaları sürüyor

Muş'ta doğalgaz çalışmaları sürüyor

Muş'ta doğalgaz çalışmaları sürüyor

Muş'ta doğalgaz çalışmaları sürüyor

Muş'ta doğalgaz çalışmaları sürüyor

Son Güncelleme: 25.08.2015 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.