05 Mayıs 2016 Perşembe 18:38
Muş'ta El Emeği Göz Nuru Ürünler Sergilendi

Muş Aile Destek Merkezi (ADM) tarafından el sanatları sergisi açıldı.

Öğretmenevi konferans salonunda açılan sergide, ADM kursiyerleri tarafından yapılan el emeği göz nuru el sanatları, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Sergide konuşan Muş Valisi Seddar Yavuz, değişik el sanatının icra edildiğini belirterek, kadınların vakitlerini güzel çalışmalar yaparak geçirdiklerini söyledi.

Vali Yavuz, sergide ürünleri yer alan kadınları tebrik etti.

ADM Müdürü Özlem Yetkin Güler ise, merkezde 17 alanda kurs verdiklerini ifade ederek, 300 kursiyerin eğitim gördüğünü kaydetti.

Hey yıl 100 öğrenci mezun ettiklerini belirten Güler, şöyle dedi:

"Kursumuzda hanımların el emeği göz nuru ile yaptıkları ürünleri sergiledik. Kursumuz, üç gün süre ile devam edecek. Burada sergilenen ürünlerin satışı sonrası, maddi durumu iyi olmayan kursiyerlerimize geri dönüşüm olarak katkı sağlıyoruz. Burada amaç, daha çok kitleye hitap etmek. Muşlu bayanların bu konuda büyük desteği var." dedi.

Sergiye Belediye Başkanı Feyat Asya, Vali Yardımcısı Zeliha Uyar, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 06.05.2016 00:07
Anahtar Kelimeler:
MuşSergi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.