25 Nisan 2016 Pazartesi 17:58
Muş'ta Futbol Turnuvası İçin Kura Çekildi

Korkut Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce organize edilen "Ortaokullar Arası Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol" turnuvası için kura çekimi yapıldı.

Korkut Belediyesinde düzenlenen kura çekiminde, 2 Mayıs'ta başlayacak turnuvaya katılacak 13 takım 4 grup halinde belirlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Gündoğdu, turnuvaya katılacak olan okullara başarı dileyerek, turnuvayla ilçedeki okullar arasında sporu geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Grup liderleri ve ikincilerin bir üst tura çıkacağı turnuvanın final maçının 19 Mayısta yapılmasıyla turnuva sona erecek.

Kura çekimine, Korkut Kaymakamı Abdulgani Mağ, Belediye Başkanı Haşim Arık, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Son Güncelleme: 25.04.2016 19:17
Anahtar Kelimeler:
MuşFutbol TurnuvasıKorkut
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.