03 Mayıs 2016 Salı 18:23
Muş'ta, 'Güvenli Yolculuk İçin Emniyet Kemeri' Kampanyası

Muş Emniyet Müdürlüğü, trafik kazalarındaki can kaybı ve yaralanma olaylarını azaltmak amacıyla, "Güvenli yolculuk için emniyet kemeri" kampanyası başlattı.

Muş Valiliği önünde başlatılan kampanyanın tanıtımına Vali Seddar Yavuz, Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Emniyet müdürüyle simülasyon aracına binen Yavuz, vatandaşların da aracı kullanarak emniyet kemerinin önemini görebileceklerini vurguladı.

Aracın iki gün boyunca vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade eden Yavuz, "Trafik kazaları halen dünyada en fazla can kaybına neden olan olaylardan biri. Bilinçli olmak, trafik kurallarına uymak fevkalade önemli. Bu simülasyon aracı da kazalarda ne tür riskler olduğunu göstermesi bakımından önemli. Vatandaşlarımıza kazasız belasız günler diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yavuz, açılışa katılan vatandaşların Miraç Kandili'ni kutlayarak çikolata dağıttı.

Muş'ta,

Muş'ta,

Muş'ta,

Son Güncelleme: 04.05.2016 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.