30 Ocak 2016 Cumartesi 15:43
Muş'ta Hasta Kurtarma Operasyonu

Oğlu fenalaşan Orhan Doğan, köy yolunun kapalı olması nedeniyle sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Bunun üzerine yola çıkan paletli ambulans, 5 saat süren zorlu yolculuğun ardından küçük Arhat'ın yaşadığı köye ulaştı.

Hasta çocuğa ilk müdahaleyi evinde yapan ekipler, çocuğu daha sonra ambulansa alarak Varto Devlet Hastanesine götürdü.

Baba Orhan Doğan, yaptığı açıklamada, köyde fenalaşan çocuğunu yolların tipiden kapanması nedeniyle hastaneye ulaştıramadığını söyledi.

Bunun üzerine sağlık ekiplerinden yardım istediğini belirten Doğan, "Epilepsi hastası olan 2 yaşındaki oğlum hastalandı. Yollar tipiden kapandığı için onu hastaneye ulaştıramadık. 112 ekiplerini arayarak yardım istedik. Ekipler bize ulaştı. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Bu sırada aynı köyde yaşayan Ali Aktaş da sağlık personelinin yanına gelip, 9 yaşındaki oğlu Civan Aktaş'ın da hasta olduğunu belirterek, onun da hastaneye ulaştırılmasını istedi.

Ekipler Aktaş'ı da hastaneye ulaştırarak tedavi altına alınmasını sağladı.

Son Güncelleme: 30.01.2016 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.