12 Mayıs 2016 Perşembe 19:08
Muş'ta 'Hayvan Besleme Ve Rasyon' Semineri

 Muş'ta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce, "Hayvan Besleme ve Rasyon" semineri düzenlendi.

Öğretmenevi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ergün Çolakoğlu, hayvancılık ve tarımın dünyanın vazgeçilmez sektörü olduğunu belirterek, kentte hayvancılık ve tarımın önem taşıdığını ifade etti.

Hayvancılık ve tarım konusunda çiftçilerin bilgilendirilmesi gerektiğini kaydeden Çolaoğlu, "İlimizde nüfusun yüzde 80'i tarım ve hayvancılıkla mutlaka irtibatlı durumda. Biz de bu manada şehrimizde tarım ve hayvancılığın en önemli sektörü olduğunu söylüyoruz. Çiftçilerimize yem ve bitki konusunda konferanslar düzenledik. Bugün ise hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizi hayvan besleme ve rasyon konusunda hem bilgilendirme hem de bildiğimiz yanlışlar varsa onları birlikte telafi ederek doğru şekline dönüştürmek için program düzenlendik." dedi.







 

Son Güncelleme: 14.05.2016 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.