02 Ağustos 2015 Pazar 11:43
Muş'ta hemzemin geçitte kaza: 4 ölü, 2 yaralı

MUŞ   - Muş'un Hasköy ilçesinde hemzemin geçitte yük trenin otomobile çarpması sonucu 4 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Hasköy ilçesi Düzkışla beldesi mevkisinde sürücüsü henüz belirlenemeyen 49 AL 274 plakalı otomobile, hemzemin geçitten kontrolsüz geçtiği sırada Elazığ-Tatvan seferini yapan yük treni çarptı.

Kazada, otomobildeki Abdullah Karakut (20), Nurullah Bulakçı (24), Emre Elitaş (24) ve Vehap Gücin (25) olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobilde sıkışan Celal Gücin ile Mehmet Taran, olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerince çıkartılarak ambulansla Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobildekilerin, Korkut ilçesi Pınarüstü köyünden Hasköy ilçesine arkadaşlarıyla halı saha maçında oynamak için geldikleri öğrenildi.

Son Güncelleme: 02.08.2015 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.