15 Şubat 2016 Pazartesi 15:08
Muş'ta İstişare Toplantısı

  Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Partili belediye başkanlarıyla istişare toplantısı yaptı.

Kentteki bir restoranda belde belediye başkanlarıyla buluşan Asya, her zaman olduğu gibi bundan sonra belediye başkanlarıyla halkımızın hizmetinde olacaklarını söyledi.

Göreve geldikten sonra yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Asya, şöyle konuştu:

"Bakanlıklarda yaptığım görüşmelerde, il belediyesinin yanı sıra ilçe ve belde belediyelerimizin de sorunlarını dile getirdim. İlin kalkınması noktasında birlik ve beraberlik içinde hareket etmek zorundayız. Belediyelerimizin bütçe konusundaki sıkıntısı herkesin malumudur. Ancak bütçemizle yapamadığımız çalışmaları, hazırlayacağımız projelerle destek alarak hayata geçirebiliriz. Bu kapsamda Etüt ve Proje Müdürlüğü birimini kurarak, bu imkandan faydalanmaya çalışıyoruz. Bu birimle sizlere her türlü proje desteğini sunmaya hazırız. Biz bir aileyiz. Bizden hizmet bekleyen halkımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek zorundayız."

İçme suyu projesine de değinen Asya, Alparslan 2 Barajı'nda yapılacak çalışmalarla ilçe ve beldelerin içme suyu sorunun ortadan kalkacağını bunun için de gerekli desteği aldıklarını ifade etti.

Altyapı projesinde de sona gelindiğini anlatan Asya, "Belediye olarak bu ilin altyapı sorununu ortadan kaldırmaya kararlıyız. Allah'ın izniyle bu eksikliğimizi gidereceğiz. Bununla ilgili proje çalışması tamamlandı. İller Bankası tarafından projemizin ihalesi yapılacak. Sezonun başlamasıyla ilk kazmayı vuracağız. Meşakkatli bir iş olduğunu biliyoruz. Ancak bunun üstesinden gelerek halkımızı bu sorundan kurtaracağız" diye konuştu.

Son Güncelleme: 15.02.2016 15:50
Anahtar Kelimeler:
Muşİstişare Toplantısı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.