08 Şubat 2016 Pazartesi 19:08
Muş'ta Kaçakçılık Operasyonu

  Muş'ta düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 silah, gümrük kaçağı 66 cep telefonu ve bunlara ait materyal, 2 çalıntı dizüstü bilgisayar ve 20 karton gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Muş Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce cep telefonu kaçakçılarına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"İl merkezinde 3 şüpheli şahıstan baretta marka bir silah, gümrük kaçağı 66 cep telefonu ve cep telefonlarına ait materyal, çalıntı olduğu değerlendirilen dizüstü iki bilgisayar ve 20 karton kaçak sigara ele geçirildi. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı kesintisiz mücadelemiz sürdürülecek. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerimiz, 2016 yılında gümrük kaçağı 138 bin paket kaçak sigara ve yaklaşık 700 parça tarihi eser ele geçirdi."

Muş'ta Kaçakçılık Operasyonu

Muş'ta Kaçakçılık Operasyonu

Muş'ta Kaçakçılık Operasyonu

Son Güncelleme: 09.02.2016 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.