02 Ocak 2016 Cumartesi 18:53
Muş'ta Kar Esareti

Muş'ta kar yağışının ardından vatandaşlar, iş yeri ve evlerin çatılarında biriken karları temizliyor.

Kentte birçok ara sokağın kar altında kalması nedeniyle vatandaşlar yürümekte zorlanırken, bazı vatandaşlarsa yoğun kar nedeniyle çatıların çökmemesi için tehlikeyi göze alarak çatılarını temizlemeye çalışıyor.

Evinin çatısının çökmemesi için karları temizlediğini belirten Mehmet Şirin Vural, çatılarda bir metreyi aşan kar biriktiğini söyledi.

Muş'ta ilk defa böyle kar yağdığını ifade eden Vural, "Muş'ta yaklaşık kar kalınlığı 1 metre civarında. Çatıların her an çökme ihtimali var. Bu nedenle evinin damını ve çatısını temizliyor. Kar  temizlemenin tehlikesi olduğu kadar zorluğu da çok fazla. Ama çatıyı temizlemek zorundayız. Aksi halde çatı ağırlıktan dolayı çöker" dedi.

Ara sokaklarda yürümekten zorlandıklarını söyleyen Fikret Korkmaz ise belediyeni bir an önce ara sokaklarda kar temizleme çalışması yapması gerektiğini belirtti.

Muş'ta Kar Esareti

Muş'ta Kar Esareti

Muş'ta Kar Esareti

Muş'ta Kar Esareti

Muş'ta Kar Esareti

Son Güncelleme: 02.01.2016 19:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.