04 Ocak 2016 Pazartesi 08:57
Muş'ta Karla Mücadele

Muş Belediyesi, cadde ve ara sokaklarda biriken kar yığınlarını kamyonlarla şehir dışına taşıyor.

Belediye Başkanı Feyat Asya, geceli gündüzlü 18 kamyon ve 14 iş makinesiyle günde 400 kamyon karın kent merkezinden yaklaşık 8 kilometre uzaklıktaki belirli noktalara taşındığını bildirdi.

Karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini, ana caddelerdeki kar birikintilerini iş makineleri yardımıyla şehir dışına taşımaya devam ettiklerini aktaran Asya, "Gerek ana arterler gerekse ara sokaklarda temizlenen kar birikintilerini zor koşullarda taşıyoruz. Ekiplerimiz geceli gündüzlü kar taşımaya devam ediyor. Geçen yıla oranla karın çok yağdığını görüyoruz. Ama bütün hazırlıklarımızı yoğun bir kar yağışına karşı yaptık. İnşallah karla mücadelede sıkıntı olmaz" diye konuştu.

Kar mücadelesinde çalışmayı zorlaştıran en büyük etkenlerden birinin park edilen araçlar olduğunu hatırlatan Asya, bu nedenle de çalışmaların büyük ölçüde engellendiğine dikkati çekti.

Muş'ta Karla Mücadele

Muş'ta Karla Mücadele

Muş'ta Karla Mücadele

Muş'ta Karla Mücadele

Muş'ta Karla Mücadele

Muş'ta Karla Mücadele

Muş'ta Karla Mücadele

Son Güncelleme: 04.01.2016 08:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.