15 Nisan 2015 Çarşamba 13:02
Muş'ta 'Kutlu Doğum Haftası' etkinliği

MUŞ  Muş Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenledi.

Öğretmenevi Konferans Salonunda davetlilere lokum ve gül suyu ikramıyla başlayan etkinlikte konuşan Vali Vedat Büyükersoy, "Peygamberi sevmek imandandır, peygamberi sevmeyenin imanı da yoktur" dedi. 

Sevgilerin en yücesinin Allah sevgisi olduğunu anımsatan Büyükersoy, şöyle konuştu:

"Böyle bir dinin mensubu olduğumuz için Allah'a ne kadar şükretsek azdır. 'Kendisi için istediğini kardeşi içinde ayni istemeyen bizden değildir' diyen biri dinin mensuplarıyız. Maskeli batı dünyası, son 100 yılda yaşanan 2 dünya savaşının da müsebbibidir. Peygamberimizi çocuklarımıza anlatmalıyız. Çocuklarımızı peygamber sevgisi ile büyütelim. Eğer onlara peygamberimizi anlatmasak, Allah sevgisi ve Allah korkusunu onların kalbine veremezsek onlar da maalesef  molotof atan, yakan yıkan, kardeşini öldüren olarak karşımıza çıkarlar."

Konuşmaların ardından, etkinlik Muş Alparslan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Dalkıç, konferans verdi.

Etkinliğe, Belediye Başkanı Feyat Asya, Cumhuriyet Başsacısı Ömer Sönmez, Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan, kurum amirleri, imamlar ve vatandaşlar katıldı. 

Muş'ta

Muş'ta

Muş'ta

Muş'ta

Muş'ta

Son Güncelleme: 15.04.2015 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.