07 Mart 2016 Pazartesi 18:38
Muş'ta Mevlit Programı Düzenlendi

Muş Valisi Seddar Yavuz, Türkiye Gaziler Vakfı Muş Şubesiince organize edilen "Gazilerimize Vefa - Şehitlerimize Dua" adlı Mevlit Programı'na katıldı.

Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleşen programda konuşan Yavuz, küfrün İslama ve Müslümanlara her dönem saldırıldığını net olarak gördüklerini söyledi.

Yavuz, saldırılara karşı birlik, beraberlik ve kardeşliklerini her zaman muhafaza etmeleri gerektiğini vurgulayarak, "En önemlisi de hepimizin İslam kardeşliğinde buluşmaya ihtiyacı var. İnşallah bu birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi devam ettirdiğimiz sürece daha büyük işler başaracağız. Ümmetin umudu olmaya ve onların yüzünü güldürmeye aday olduğumuzu belirtmek isterim. Bunun zor ve kelimelerle ifade edilemeyecek kadar kolay olmadığının farkındayım. Çünkü sizler bedel ödeyen insanlarsınız. Dolayısıyla siz değerli gazilerimize ve şehit ailelerimize bir kez daha şükranlarımızı iletiyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından şehit yakınları ve gazilerin talep ve sorunlarını dinleyen Yavuz, dile getirilen konularla ilgili gerekenlerin yapılacağını söyledi.

Program, slayt gösterisinin izlenmesi ve merkez İmam Hatip Lisesi ilahi grubunun seslendirdiği ilahilerle devam etti.

Programa Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay İsmail Işık, Belediye Başkanı Feyat Asya, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Sönmez, İl Jandarma Komutanı Jandarma Pilot Kurmay Albay Osman Nuri Çevik, kamu kurum-kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Muş'ta Mevlit Programı

Muş'ta Mevlit Programı

Muş'ta Mevlit Programı

Muş'ta Mevlit Programı

Son Güncelleme: 08.03.2016 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.