10 Temmuz 2015 Cuma 17:02
Muş'ta öğrencilere giyim yardımı

MUŞ  - Muş Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, kentte ihtiyaç sahibi 10 öğrenciye, giysi yardımında bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü bünyesinde çocuk evlerinde kalan 10 ihtiyaç sahibi öğrenciye, kazak, mont ve ayakkabıdan oluşan giysi paketlerini Vali Vedat Büyükersoy'un eşi Zehra Kadriye Büyükersoy dağıttı.

Kentteki bir mağazada gerçekleşen giysi dağıtımının ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Büyükersoy, farklılık yaratarak çocuklara alışveriş zevkini tattırmak istediklerini belirtti.

Bayram öncesi çocukların mutlu olmasını istediklerini ifade eden Büyükersoy, "Bu artık Muş'ta geleneksel hale geldi. Bayram öncesi çocukların mutluluğunu paylaşmak bizi de mutlu ediyor. Bayramlıklarını hazırlayıp kendilerini teslim ediyoruz. Daha sonra da beraberce konakta iftarımızı açacağız. Çünkü onlar bize Allah'ın emanetleridir" diye konuştu.

Muş'ta öğrencilere giyim yardımı

Muş'ta öğrencilere giyim yardımı

Muş'ta öğrencilere giyim yardımı

Muş'ta öğrencilere giyim yardımı

Son Güncelleme: 10.07.2015 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.