15 Mayıs 2016 Pazar 16:53
Muş'ta Öğrencilere Ücretsiz Kurs

Muş Milli Eğitim Müdürlüğünce lise mezunu ve son sınıf öğrencileri için ücretsiz "Beden Eğitimi Öğretmenliğine Hazırlık" kursu açıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan ücretsiz kurs kapsamında Muş Şehir Stadyumu'nda yürütülen çalışmaları inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, kursu öğrencilerin Beden Eğitimi Spor Yüksekokullarına hazırlanmaları için açtıklarını söyledi.

Kursiyerlerin kondisyon, koşu, antrenörlük gibi spor dallarıyla Beden Eğitimi Spor Yüksekokullarına hazırlandığını dile getiren Arslan, "Çocuklarımız spora, sosyal aktivitelere meraklı. Biz de çocuklarımızın geri kalmamaları için Beden Eğitimi Spor Yüksekokullarında istedikleri bölümlere gidebilmeleri için bu kursları açtık. Çocuklarımıza elimizden gelen her türlü imkanı seferber ediyoruz." diye konuştu.

Beden Eğitimi Muş İl Koordinatörü Mahmut Sönmez de kursa 70 kişinin katıldığını belirterek, "Öğrenciler burada hazırlandıktan sonra özel yetenek sınavlarına giriyor ve orada başarılı olan öğrencilerimiz beden eğitimi öğretmenliğini, beden eğitimi spor yöneticiliği ve antrenörlük bölümlerine yerleşiyor." dedi.

Muş'ta Öğrencilere Ücretsiz Kurs

Muş'ta Öğrencilere Ücretsiz Kurs

Muş'ta Öğrencilere Ücretsiz Kurs

Muş'ta Öğrencilere Ücretsiz Kurs

Son Güncelleme: 17.05.2016 15:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.