15 Mayıs 2016 Pazar 17:08
Muş'ta Okul Yararına Kermes

Muş Uğur Lisesi tarafından merkeze bağlı Üçevler Okulu yararına kermes düzenlendi.

Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen kermesin açılışını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, veren elin alan elden daha üstün olduğunu söyledi.

Yardım yapanların her zaman üstün olduğunu aktaran Arslan, "Allah kazanç vermiş ise kazancımızı başkalarıyla paylaşmak zorundayız. Çünkü bu bizim değerimizdir. Değerlerimize sahip olacağız. Sadece okuyup bir akademik başarı elde etmek yetmez. İyiliksever, yardımsever ve hoşgörülü olmamız gerekiyor." diye konuştu.

Özel Muş Uğur Lisesi gönüllü öğrenci ve velilerinin desteğiyle kermesin düzenlendiğini aktaran Okul Müdürü Bekir Gülsarı ise kermesi düzenlemekteki amaçlarının, öğrencilere yardımlaşma bilincini aşılamak olduğunu belirtti.

Gülsarı, gelirlerin Üçevler köyündeki okulda eğitim gören öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçları ile okulun boya badana işlerinin yapımına harcanacağını ifade etti.

Muş'ta Okul Yararına Kermes

Muş'ta Okul Yararına Kermes

Muş'ta Okul Yararına Kermes

Muş'ta Okul Yararına Kermes

Son Güncelleme: 17.05.2016 15:40
Anahtar Kelimeler:
MuşKermes
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.