25 Nisan 2015 Cumartesi 19:37
Muş'ta 'Okullararası Kız Erkek Futsal Yarı Final Yarışması'

MUŞ  - Muş'ta 2014-2015 Okullararası Kız Erkek Futsal Yarı Final Yarışması sona erdi. Grup birincisi olan Giresun Kızlar Spor Lisesi, başarısını horon teperek kutladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen final maçları sona erdi.

Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Aytaç Koyuncu, yaptığı açıklamada, Muş'ta üç gündür devam eden final maçlarının sona erdiğini söyledi.

Finale 14 ilden, 8'i kız ve 8'i erkek olmak üzere 16 takımın katıldığını belirten Koyuncu, erkeklerde Iğdır Spor ile Sivas liselerinin birinci olarak finale yükseldiğini ifade etti.

Koyuncu, "Kızlarda  Adana ile Giresun Kızlar Spor liseleri ilk ikiye girerek birincilik için oynamaya hak kazandı. Bugün final maçlarımız sona erdi" diye konuştu.

Giresun Spor Lisesi Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Kaya ise Muş'ta çok güzel karşılandıklarını belirtti.

Kaya, "Bu moralle maçlara çıktık ve 4 maç sonrası gurubumuzun şampiyonu olduk. Aldığımız güzel hediye karşısında, horon teperek Muş'tan ayrılıyoruz. Bundan sonra Türkiye finaline katılacağız. Orada hem Muş'u hem de Giresun'u temsil edeceğiz. Takıma güveniyorum ve çok iyi alt yapımız var" dedi.

Son Güncelleme: 25.04.2015 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.