27 Haziran 2015 Cumartesi 15:25
Muş'ta ölü bulunan 3 yaşındaki çocuk toprağa verildi

MUŞ  - Muş'un Keçidere köyünde, yakınlarına ait evin önünde oynarken kaybolan ve 9 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Azad Toktaş toprağa verildi.

İl merkezine bağlı Keçidere köyünde 17 Haziran'da yakınlarına ait evin önünde oynarken kaybolan ve köyün çobanı tarafından, köyden yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki kayalıkların arasında cesedi bulunan 3 yaşındaki Azad Toktaş'ın cenazesi, Malatya Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Sürügüden köyüne getirildi.

Cenaze nakil aracıyla konvoy eşliğinde köyün mezarlığına getirilen Toktaş'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Cenaze namazına, Toktaş'ın yakınları ve köylüler katıldı.

Yakınlarının düğünü için ailesiyle İstanbul'dan Keçidere köyüne gelen Azad Toktaş, 17 Haziran'da akrabalarının evinin önünde oynarken kaybolmuştu. Çoban Selahattin Tuğlacı, köyden yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki kayalıkların arasında Toktaş'ın cesedini bulmuştu.

 

Son Güncelleme: 27.06.2015 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.