18 Şubat 2016 Perşembe 16:53
Muş'ta Proje Semineri

Muş Alparslan Üniversitesi'nde akademisyenlere yönelik TÜBİTAK sosyal proje destekleri konusunda seminer verildi.

Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Dalkılıç'ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, TÜBİTAK sosyal projeleriyle ilgili uygulamalı eğitim verildi.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Ahmet Polat, akademisyenlerin güçlerini ortaya koyabilecek alanlar açmayı hedeflediklerini belirterek, bu amaçla 3 günlük bir çalıştay düzenlediklerini anımsattı.

Polat, Muş'ta TÜBİTAK projeleriyle ciddi bir projeye rastlamadıklarını aktararak, "Bu gidişe bir dur demek istiyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemden itibaren TÜBİTAK'ta Muşla ilgili sosyal bilimler alanında güzel projelerle temsil etmek istiyoruz. Üniversitemizi ve ilimizi güzel bir şekilde temsil ederiz. Bu anlamda akademisyenlerimizden olumlu geri dönüşler alıyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.02.2016 10:32
Anahtar Kelimeler:
Seminer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.