17 Nisan 2015 Cuma 17:35
Muş'ta sınıflar arası münazara yarışması

MUŞ - Muş Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Sınıflar Arası Münazara Yarışmasına katılan Vali Vedat Büyükersoy, herkesin düşüncesini özgürce ifade etmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Büyükersoy, yaptığı konuşmada, münazaraların ülkedeki demokratik gelişmelerle paralellik gösterdiğini ifade etti.

Büyükersoy, şöyle konuştu:

"Büyük travmalar yaşamış bir toplum olarak geçmişte yaşanmış kötü hadiseleri artık geride bıraktık. Toplum olarak teknolojik ve bilimsel gelişmenin arkasından giderek demokrasiye ve demokratikleşmeye sıkıca sahip çıkan bir millet olduk. Bu duygu ve düşüncelerle genç öğrencilerimizin beyin fırtınası yaptığı, güncel konular içerisinde yer alan nükleer santraller konusundaki münazaralarını izledik. Gayet medeni şekilde gerçekleşen yarışmada her iki taraf da kazanan oldu. Her iki taraf bilgi dağarcığını geliştirdi. Onları tebrik ediyorum."

Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Muş'ta sınıflar arası münazara yarışması

Muş'ta sınıflar arası münazara yarışması

Son Güncelleme: 17.04.2015 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.