18 Şubat 2016 Perşembe 16:38
Muş'ta 'Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu' Toplantısı

 Muş'ta, "Su yönetimi koordinasyon kurulu" toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, vali yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür ve kurum amirleri katıldı.

Programda konuşan Vali Yavuz, sosyal ve ekonomik faaliyetlerin sürmesinin büyük ölçüde temiz ve yeterli su arzına bağlı olduğunu belirterek, su kaynaklarının geliştirilmesinin ekonomik üretkenlik ve sosyal refaha katkı sağladığını vurguladı.

Sürdürülebilir kalkınma politikası doğrultusunda, su kaynaklarını tasarruflu kullanma bilincinin geliştirilmesi gerektiğini kaydeden Yavuz, "İlimizde de mülki ve yerel yönetimler başta olmak üzere kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlar gerekli hassasiyeti göstererek sorumluluklarını yerine getirmelidir" dedi.

Muş'ta

Muş'ta

Son Güncelleme: 19.02.2016 10:15
Anahtar Kelimeler:
MuşValilikTOPLANTI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.