23 Ekim 2015 Cuma 18:07
Muş'ta terör operasyonları devam ediyor

Muş merkez ile Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde düzenlenen terör örgütü operasyonları kapsamında gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde yapılan operasyonel çalışmalarda, kent merkezinde durdurulan bir araçta, terör örgütü mensuplarınca kullanılacağı belirlenen çok miktarda giyim eşyası ve gıda maddesi ele geçirildiği belirtildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan araç sürücüsünün emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütüne yardım, yataklık ve finansman sağlamak" suçlarından tutuklandığı bildirilen açıklamada, Malazgirt ilçesinde de terör örgütüne üye olmak suçundan aranan bir kişinin yakalandığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı kaydedildi.

Açıklamada, Bulanık Cumhuriyet Savcılığınca terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmada firarda olan bir şüphelinin gözaltına alındığı, başka bir şüphelinin ise üzerinde ruhsatsız tabanca ele geçirildiği ve yapılan adli işlemlerin ardından serbest bırakıldığı kaydedildi.

Son Güncelleme: 23.10.2015 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.