18 Kasım 2015 Çarşamba 13:32
Muş'ta TÜBİTAK toplantısı gerçekleşti

 

Muş Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, TÜBİTAK projelerinin, öğrencilerin kendilerini ifade etmesi ve güven kazanması açısından önemli olduğuna değindi.

 Arslan, "Bu projelerle kendimizi yeniliyoruz. Sadece TÜBİTAK değil diğer Avrupa projelerinde de böyle. Son yıllarda gerçekten Muş'ta önemli projeler çıkardık. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Muş Bilim ve Sanat Merkezi Biyoloji Öğretmeni ve TÜBİTAK İl Koordinatörü İbrahim Koç ise TÜBİTAK yarışmasına başvuran okullara 5 bin lira destek verileceğini belirterek, "Bu okullarımızdan isteyenlere, bilim fuarı ve ya robot bilim etkinliği yaptıracağız. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki tüm illerde öğretmenlere de eğitim vermemiz söz konusu" dedi. 

Ardından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı ve TÜBİTAK Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Cemil Tunç, TÜBİTAK'la ilgili yapılan projeleri anlattı.

Toplantıya, öğretmenler ve okul idarecileri katıldı.

Son Güncelleme: 18.11.2015 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.