07 Temmuz 2015 Salı 15:59
Muş'ta yanık ve yoğun bakım ünitesi açıldı

Vali Vedat Büyükersoy, Devlet Hastanesi'nde, yanık ve reanimasyon ile yoğun bakım ünitelerinin açılışına katıldı.

Ünite açılışlarına Vali Yardımcısı Ercan Öter, İl Sağlık Müdürü Serdar Türkoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Abanoz, Muş Devlet hastanesi yöneticisi Ömer Cengiz ve sağlık çalışanları katıldı.

Açılışta konuşan Büyükersoy, fiziki mekanların sağlık hizmetleri için çok önemli olduğunu belirterek fiziki mekanlardan çok daha önemli olanın sağlık çalışanlarının tutum ve davranışları olduğunu kaydetti.

Geçen yıl 730 hastanın yanık ünitesi bulunmadığı için çevre illere sevk edildiğini belirten Büyükersoy, "İnşallah 'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın' yaklaşımı içinde demokrasinin patronu olan milletimize hizmet etmenin mutluluk ve gururunu hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Demokraside patron millettir. Demokraside kamu hizmetlerinin müşterisi vatandaş olduğuna, göre kamu hizmetinin müşterilerine en iyi hizmeti vermekte kamu görevlilerinin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle hastanemizin yanık ünitesini açıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı. 

 Yanık ve reanimasyon ile yoğun bakım üniteleri açılışının ardından Büyükersoy, İl Müftülüğü binası yanında yer alan Lale Cami çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. 

Kuran kursu öğrencileriyle sohbet eden Büyükersoy, çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 07.07.2015 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.