25 Haziran 2015 Perşembe 23:00
Muş'ta yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı

MUŞ - İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2014-2015 eğitim öğretim yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantı hakkında yazılı açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, toplantıda 2015-2016 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmalarının masaya yatırıldığı bildirildi.

2014-2015 eğitim öğretim yılının verimli geçtiğini bildiren Arslan, "Taşımalı eğitim gören çocukların okula devamını sağlayacağız. Çocuk ortaokula gitmediği zaman liseye de gidemiyor. Bunun için ortaokul çok önemli. Henüz TEOG yerleştirme ve LYS sınavları açıklanmadı. Ancak okullarda bireysel baktığımız zaman il genelinde TEOG ve LYS başarısında yükselme var. 2015-2016 öğretim yılında okullarımızda, ortaokul ve liselerde yetiştirici ve tamamlayıcı kurslar açacağız. Bunun başarımızı daha da yükselteceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 25.06.2015 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.