10 Mayıs 2016 Salı 11:38
Muş'ta Yol Yapım Çalışmaları

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, kentin birçok bölgesinde yol genişletme ve imar planına uygun yol açma çalışması yaptıklarını söyledi.

Karşıyaka mahallesinde yürütülen yol açma ve genişletme çalışmalarını inceleyen Asya, kent genelinde yapılan yolların imar planına uygun olmasına dikkat ettiklerini söyledi.

Asya, yollardaki tahribatların farkında olduklarını dile getirerek "Ağır kış şartlarından dolayı yollarımız ciddi zararlar görüyor. Bu olumsuzluklara rağmen birçok bölgemizdeki yolların onarımını yaparken yeni yerleşim alanlarının yapıldığı bölgelerde de yeni yollar yapmaya devam ediyoruz. Alt yapı çalışmalarının yapılacağı yolları şimdilik onarıyoruz. Allah'ın izniyle bu şehrin alt yapısına başladıktan sonra çalışması tamamlanan yollar yenilenecek. Umut ediyorum ki bu yollar ağır kış şartlarına rağmen fazla hasar görmeyecek." dedi.

Muş'ta Yol Yapım Çalışmaları

Muş'ta Yol Yapım Çalışmaları

Muş'ta Yol Yapım Çalışmaları

Muş'ta Yol Yapım Çalışmaları

Son Güncelleme: 12.05.2016 16:34
Anahtar Kelimeler:
MuşYOL ÇALIŞMASI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.