14 Eylül 2015 Pazartesi 20:23
Muş'taki terör operasyonu 2 Kişi Yakalandı

Varto ilçesindeki terör operasyonunda gözaltına alınan kişi serbest bırakılırken 2 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, 11 Eylül'de Varto genelinde elektriklerin kesilmesinin ardından, içinde bölücü terör örgütü mensuplarının da yer aldığı 50 kişilik bir grubun, emniyet personeline molotofkokteyli ve 10-12 adet el yapımı patlayıcı attığı anımsatıldı.

El yapımı patlayıcılardan birinin Varto Cemevi'ne atıldığı kaydedilen açıklamada, patlamayan ses bombasının bomba imha uzmanlarınca etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

Çalışmalarda örgüt mensuplarına yardım ve yataklık ettiği ve gösterilere katıldığı değerlendirilen 3 kişi hakkında arama kararı alındığı belirten açıklamada, "Tespit edilen adreslerde arama yapılmış ve A.K isimli şahıs gözaltına alınmıştır. Adli makamlarca ifadesi alınan A.K serbest bırakılmış, diğer 2 şahsın yakalanması için de çalışmalara devam edilmektedir" denildi.

Muş'taki terör operasyonu

Muş'taki terör operasyonu

Muş'taki terör operasyonu

Son Güncelleme: 29.08.2016 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.