17 Nisan 2015 Cuma 10:37
Obezite ile mücadele için spor salonu açtılar

MUŞ  - Malazgirt Devlet Hastanesi, obezite ile mücadele programı kapsamında spor salonu açtı.

Aletleri hastanede görevli doktorlar tarafından alınan salonunun açılışı, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy tarafından yapıldı.

Salonda incelemede bulunan Atasoy, obeziteyle mücadelenin sağlıklı yaşamda önemli yer tuttuğunu belirterek, salonun açılışında emeği geçenlere teşekkür etti.

Hastane Başhekimi Dr. Mesut Toydemir ise  "Bakanlığımızın obezite ile mücadele programı kapsamında hastanemizde spor salonu açtık. Salonun içindeki tüm malzemeler, hastanemiz doktorları tarafında alınarak ilçe halkının hizmetine sunuldu. Spor salonunda yetişkinler ve çocuklar için yürüyüş bantları, ağırlık aletleri, fitness, plates gibi spor aletleri bulunmaktadır" diye konuştu.

Açılışa, Muş Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Hacı Yusuf Güneş, Cumhuriyet Savcısı Çetin Dalaslan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, hastane idareci ve doktorları katıldı.

Obezite ile mücadele için spor salonu açtılar

Obezite ile mücadele için spor salonu açtılar

Obezite ile mücadele için spor salonu açtılar

Son Güncelleme: 17.04.2015 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.