02 Haziran 2015 Salı 18:18
Öğrencilerden yıl sonu sergisi

MUŞ - Muş Selcan Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Melikşah Ortaokulu öğrencileri, eğitim sezonu boyunca yaptıkları çalışmaları sergiledi. 

Okulun bahçesinde düzenlenen serginin açılışını yapan Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, eğitim-öğretim sezonunun sonuna yaklaştıkça tüm okullarda etkinliklerin düzenlendiğini anımsattı.

Yapılan çalışmalarla öğrencilerin sosyal ve kültürel alanda kendilerini geliştirmeye çalıştığını vurgulayan Arslan, şöyle konuştu:

"Biz de bu konuda bu imkan  sunmaya çalışıyoruz. Çocuklarımız özgüvenleri açığa çıkarmak için çaba sarfediyor. Tüm okullarda yapılan bilim şenliklerine TÜBİTAK destek veriyor. Her okula 5 bin lira proje desteği sunuluyor. Çocuklarımız yıl boyu yaptıkları projelerle yeteneklerini ortaya koyuyor. Böylece hem güven kazanıyor hem de yeni bir şey üretmenin mutluluğunu yaşıyor."

Son Güncelleme: 02.06.2015 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.