23 Kasım 2015 Pazartesi 22:12
Öğretmenler Günü

Muş Valisi Seddar Yavuz, 24 Kasım Öğretmenler günü dolaysıyla kutlama mesajı yayımladı.

Aileden sonra çocukların eğitimi ve gençlerin hayata hazırlanmasında büyük emek sarf eden öğretmenlerin toplumun kaderine yön veren bir mesleğin en önemli aktörleri olduğunu belirten Yavuz, "Öğretmenlerimize verdiğimiz samimi değeri bir kez daha vurgulamaktayız. Aydınlık, büyük ve güçlü bir Türkiye'nin temelinde yer alan eğitim ve öğretim, yurdumuzun dört bir yanında özveri ile görev yapan kıymetli öğretmenlerimizin emekleriyle yeni nesillere aktarılmaktadır" dedi.

Dünyanın her yerinde öğretmenlerin saygıdeğer olduğunu vurgulayan Yavuz, Hz. Muhammed'in "İlim öğrenmek kadın, erkek her Müslüman'a farzdır" Hadis-i Şerifinin öğretmenlerin ilme aracılık ederek ne kadar kutlu bir vazife üslendiklerine işaret ettiğini aktardı. 

Yavuz, her zaman kentte görev yapan öğretmenlerin yanında olacaklarını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Sizlerin sıkıntı ve sorunlarınızın çözüme kavuşturulması ve en iyi koşullarda hizmet verebilmeniz için çaba sarf ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Kutlu bir vazifenin neferleri olan siz kıymetli öğretmenlerimize görevlerinizde başarılar diler, aileniz ile mutlu, huzurlu bir hayat geçirmenizi temenni ederim. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin bugün geldiği noktada büyük emeği geçmiş bütün eğitimcilerimizi saygı ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum."

Son Güncelleme: 23.11.2015 22:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.