13 Nisan 2016 Çarşamba 19:28
Okulun Duvarlarını Resimlerle Süslediler

Öğrenciler, Muş Selcen Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin duvarlarını resimlerle süsledi.

Selcen Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Recai Uluğbey, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından yapılan sanatsal ve kültürel içerikli yağlı boya çalışmalarının okulu güzel görüntüye kavuşturduğunu söyledi.

Muş'ta ilk kez bir okulun dış duvarının resimlerle süslendiğini belirten Uluğbey, "Bu görüntü ilimizdeki diğer okullara örnek olacağı gibi, okulumuzun da güzel bir görüntüye kavuşmasını sağladı. Güzel Sanatlar Lisesi idareci ve öğrencilerine teşekkür ederim." dedi.

Bu tür çalışmaların kendileri için iyi bir tecrübe ve özgüven verdiğini söyleyen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ise, diğer okulların da bu çalışmaları örnek alarak okul duvarlarının resimlerle boyanması gerektiğini ifade etti.

Son Güncelleme: 14.04.2016 15:11
Anahtar Kelimeler:
MuşÖĞRENCİLERResim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.