23 Nisan 2015 Perşembe 16:57
Regaip Kandili

AK Parti Muş İl Başkanı Namık Ergün, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Ergün, mesajında, recep, şaban ve ramazan aylarını içinde barındıran mübarek üç aylara erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Bu günlerin Allah'ın insanlığa sunduğu bereket ve rahmet dolu dönemler olduğunu ifade eden Ergün, mesajında şunları kaydetti:

"Dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerimizin üst noktaya ulaştığı, insanlığın erdemlerinin ve güzelliklerinin ortaya çıktığı aylardır. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu ayları Rabbimize yaklaşmak için ibadet ve tövbeyle değerlendirirken birbirimizle yakınlaşmak, kardeşliğimizi pekiştirmek ve aramızdaki anlaşmazlıkları kardeşlik potası içinde eritmek için de bir fırsat olarak görmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam aleminin üç aylarını ve Regaip Kandili'ni tebrik eder, bu mübarek günlerin İslam aleminin ve milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ederim."

Son Güncelleme: 23.04.2015 16:59
Anahtar Kelimeler:
KandiliRegaip
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.