04 Nisan 2016 Pazartesi 11:58
Sokak Hayvanlarını Elleriyle Besliyor

Muş Halk Eğitim Merkezinde ücretli öğretmenlik yapan Fatih Oğuzhan, gönüllü olarak sokak hayvanlarının bakımını yapıyor.

Sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyadan aldığı destekle, her gün belli saatlerde hayvanların yaşadığı mekanlarını ziyaret eden Oğuzhan, hayvanları elleriyle besliyor.

Oğuzcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, maaşının bir kısmını ve sosyal medya üzerinden aldığı desteği kullanarak sokak hayvanlarına yiyecek temin ettiğini söyledi.

Sokak hayvanlarının aç bırakılmaması gerektiğini belirten Oğuzcan, hayvanlara sevgiyle yaklaşılmasını istedi.

Oğuzhan, hayvanlara zarar veren kişilerin ilgili makamlara şikayet edilmesi gerektiğini belirtti.

Hayvanların beslenmesi için gönüllü olarak çalıştığını ifade eden Oğuzhan, şöyle konuştu:

"Sosyal medya aracılığıyla tanıdığım arkadaşlarımın gönderdiği ve maaşımdan artırabildiğim kadarıyla aldığım mamalarla sokaktaki hayvanları doyurmaya çalışıyorum. Sokak hayvanları ilk etapta insanlardan ürküyor. İnsanların kendilerine zarar vermediğini anlayan bütün hayvanlar insanlardan sevgi bekliyor. Amacımız sokak hayvanlarını mama ile tanıştırmak, onları insanlarla yaşanabilir sokaklara kavuşturmak. Bu nedenle sokaktaki hayvanlara zarar vermeyin. Onları sevmiyorsanız dahi en azından onlara zarar vermeyin."

Son Güncelleme: 04.04.2016 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.