06 Temmuz 2015 Pazartesi 23:15
Tarlada çalışan çocuklar, karasu nehrinde serinliyor

MUŞ- Muş'ta okulların tatil olmasının ardından tarlalarda çalışan çocuklar, hava sıcaklıklarının artmasıyla dere ve süs havuzlarında yüzerek serinlemeye çalışıyor. 

Hasköy ilçesine bağlı Koç köyünde yaşayan çocuklar, köyün yanından geçen Karasu nehri üzerindeki köprüden suya atlayarak serinlemenin tadını çıkarıyor.

Tehlikeyi ve suyun kirliliğini düşünmeden serinlemeye çalışan çocukların 8 metre yükseklikteki köprüden atlayışları ilginç görüntüler oluşturuyor.

Tehlikeli olduğunu bildikleri halde serinlemek için bunu yaptıklarını belirten çocuklardan Muhammet Gürbüz, batıdaki çocuklar gibi denize girme imkanlarının bulunmadığını bu nedenle Karasu nehrinde yüzerek serinlediklerini söyledi.

Köylerinin Karasu nehrine çok yakın olduğu için hemen hemen tüm çocukların yüzme bildiğini söyleyen Gürbüz, "Okuldan sonra bize tatil yapma imkanımız yok. Çünkü ot ve buğday hasadı sırasında ailemize yardımcı oluyoruz. Boş zamanlarımızda ise arkadaşlarımızla birlikte Karasu nehrine girerek serinlemeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 06.07.2015 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.