11 Nisan 2015 Cumartesi 09:14
TEMA Vakfı'ndan kitap yardım

MUŞ - Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile TEMA Vakfı Muş Şubesi tarafından, Telekom İlköğretim Okulunda kitap dağıtıldı.

Kitap dağıtımına katılan Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, projeyle çocuklara küçük yaşta farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.

Arslan, "Toplumdaki bilinci artırmak için küçük yaşlarda farkındalık oluşturmak, çevremizi temiz tutmak, doğayı korumak, doğanın oksijenini artırmak ve ağaçları korunmak gibi konularda çocuklarımıza kitaplarla eğitim verilmektedir" dedi.

Tema Vakfı Muş Şube Başkanı İhsan Aytemiş ise Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde sürdürülen eğitim projeleriyle Türkiye'nin dört bir yanında binlerce çocuğa ulaştıklarını söyledi.

Çocukluk döneminden itibaren başlayan doğa eğitiminin çocuklara doğa ve doğal varlıklar konusunda farkındalık kazandıracak fırsatlar sunduğunu belirten Aytemiş, "Eğitim proje etkinliklerimizle Türkiye'nin birçok ilinde ulaştığımız çocukların öğretmenleri gözetiminde doğaya çıkarak doğayı sevmesi, tanıması, yaparak ve yaşayarak öğrenmesine katkıda bulunmayı hedeflemekteyiz" ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 11.04.2015 09:18
Anahtar Kelimeler:
TemaVakfındanKitap Yardım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.