27 Mayıs 2016 Cuma 14:48
Thy'den, Nurevşan Turizm Seyahat'e Ödül

Türk Hava Yolları (THY) Muş Satış Müdürlüğü'ne bağlı Nurevşan Turizm Seyahat Acentası firması bilet satış performansından dolayı ödüllendirildi.

Nurevşan Turizm Seyahat Acentası Müdürü Necmettin Gözcü, yaptığı açıklamada, THY tarafından bölgedeki seyahat acentalarının katıldığı 2015 yılı seyahat acentası satış performansından dolayı bölge birincisi olarak ödüllendirildiklerini söyledi.

Uçak seferlerinin artırılması gerektiğini belirten Gözcü, "Özellikle Muş-İzmir haftada en az 3 gün sefer konulmasını istiyoruz. Çünkü İzmir'e yoğun bir talep var. Hemen hemen her gün çok sayıda yolcumuz aktarmalı gitmek zorunda kalıyor. Hiçbir uçağımız yüzde 90'ın altına düşmüyor. İzmir'e sefer konulduğu taktirde bu oran yüzde 95'e çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

Gözcü, Ankara seferlerinin yetersiz kaldığını belirterek ek sefer konulması gerektiğini kaydetti.

Son Güncelleme: 27.05.2016 23:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.