09 Temmuz 2015 Perşembe 22:17
TKDK, çalışanlarını iftarda buluşturdu

MUŞ  - Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme İl Koordinatörlüğü (TKDK), çalışanlarını iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Kent merkezindeki bir restoranda çalışan ve davetlileri geleneksel iftar yemeğinde bir araya getiren İl Koordinatörü Mehmet Emin Turan, konuşmasında, ramazan ayının manevi havasını solumayı ve birlik, beraberlik duygularını pekiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Turan, şöyle konuştu:

"Başta valimiz olmak üzere belediye başkanımız, kurum amirlerimiz, sektörde iş yapan yatırımcılarımız ve kurum personelimizle bir araya gelmek, ramazanın faziletini, rahmetini, bereketini bir arada yaşamak ve faaliyetlerimizle ilgili istişare şansı yakalamak adına iftar programı düzenledik. Çok iyi bir katılım gerçekleşti. Birlikte iftarımızı açtık ve Muş'un sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduk" diye konuştu.   

Programa, Vali Vedat Büyükersoy, Belediye Başkan Vekili Aydın Özarslan, Vali Yardımcısı Zeliha Uyan, kurum amirleri, yatırımcılar, çalışanlar ve aileleri katıldı.

Son Güncelleme: 09.07.2015 22:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.