09 Nisan 2015 Perşembe 13:55
Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yılı

MUŞ - AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yılı münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Işık, mesajında Türk Polis Teşkilatı'nın, gücünü halktan ve kanunlardan alarak, görevini her zaman fedakarca yaptığını ve toplumun güvenini ve takdirini kazandığını belirtti.

Millet olarak polisine her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek, yanında  yer  almış ve almaya da devam ettiklerini bildiren Işık, mesajında şunlara yer verdi:

"Bu onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirerek Muş'un güven ve huzur şehri olmasında mesai mefhumu tanımadan görev alan emniyet teşkilatına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün polis teşkilatı 170 yaşındadır. Bu süre aynı zamanda polis teşkilatımızın tecrübesinin de bir göstergesidir. Emniyet teşkilatımız, polis-halk işbirliğini sağlayarak yerine getirdikleri bu görevlerini, bundan böyle de milletinden aldığı güç ve destekle, başarıyla yerine getireceklerine içtenlikle inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle gazilerimizi minnetle, şehit polislerimizi rahmetle anıyor,  emekli olan ve görevleri başında hizmet vermekte olan tüm polislerimize üstün başarılar ve  ailelerine de sağlık, mutluluk ve esenlikler dileyerek tüm emniyet teşkilatımızın 10 Nisan Polis Günü'nü kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum."              

Son Güncelleme: 09.04.2015 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.