13 Temmuz 2015 Pazartesi 18:35
Vali Büyükersoy, kaymakamlarla bir araya geldi

MUŞVali Vedat Büyükersoy, tayini çıkan Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Varto Kaymakamı Tahir Şahin, Korkut Kaymakamı Bekir Abacı ve Bulanık Kaymakamı Ömer Şahin ile bir araya geldi.

Polisevi'nde kaymakamlarla buluşan Büyükersoy, kaymakamların Muş'un ilçelerindeki görev sürelerince başarılı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Yaptıkları hizmetlerinden dolayı kaymakamlara teşekkür eden Büyükersoy, şöyle konuştu:

"Kentte görev yapan ve tayini çıkan arkadaşlarıma, yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Kamu görevlileri olarak tayinler vesilesiyle ülkemizin değişik yerlerinde görev yaptığımız gibi yeni mesai arkadaşlarıyla da tanışma imkanı buluyoruz. Sizler gibi çalışkan insanları tanıdığıma memnun oldum. Buraya atandığımda havaalanında yaptığım konuşmamda, bu bölgede terörü bahane ederek istihdam sağlayıcı faaliyetler konusunda çekimser kalmak gibi bir lüksümüzün olmadığını vurgulamıştım. 6-7 Ekim olayları, özellikle istihdama yönelik çalışmaları ve ilimizi olumsuz yönde etkilemiştir. Doğu Anadolu Kalkınma Ajansınca desteklenecek ve uluslararası alanda ihracat yapan çok ünlü bir tekstil firması, bu olaylardan sonra ilimizde yapmayı düşündüğü yatırımdan vazgeçti. Tüm çabamıza rağmen ikna edemedik. Bu da çok menfi bir örnekti."

Halkla ilişkiler konusunda tüm mesai arkadaşlarının çok iyi olduğunu bildiren Büyükersoy, hizmet konusunda herkesin elinden geleni yaptığını ifade ederek, özellikle kentte eğitim konusunda muazzam bir değişim yaşandığını dile getirdi.

Vali Büyükersoy, kaymakamlarla bir araya geldi

Vali Büyükersoy, kaymakamlarla bir araya geldi

Vali Büyükersoy, kaymakamlarla bir araya geldi

Son Güncelleme: 13.07.2015 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.