18 Haziran 2015 Perşembe 16:11
Vali Büyükersoy, sporcuları kabul etti

MUŞ  - Vali Vedat Büyükersoy, Muş Lalezar Spor Kulübü yönetici ve oyuncularını makamında kabul etti.

Büyükersoy, Muş Lalezar Spor Kulübü Başkanı Ferzende Emre ile başarılı sporcuları makamında ağırladı.

Başkan Emre'nin, gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, onları spora yönlendirmek gibi faydalı çalışmalar yaptığını hatırlatan Büyükersoy, şöyle konuştu:

"Siz zor olanı gerçekleştiriyorsunuz. Kendiniz için aileniz için de bunu yapmalısınız. Tembellik kolaydır ve tembelliğin meyvesi de yoktur. Geçen sene kaymakamlık sınavında beş Muşlu kardeşimiz başarılı oldu. Görüyorsunuz ki çalışanın önü açık, yeter ki çalışın. Sizler sportif alanda aldığınız başarıları, aldığınız belgelerle de taçlandırdınız. İmkanlar dahilinde sizlere her türlü desteği vermekten mutluluk duyarız. Hepinize tekrar başarı diliyorum."

Kulüp Başkanı Ferzende Emre ise SODES Projeleri sayesinde faaliyetleri daha üst seviyede gerçekleştirme imkanı yakaladıklarını belirtti.

Emre, "18-21 Nisan'da Malatya'daki müsabakalarda, voleybol yıldızlar kategorisinde sporcularımız bölge şampiyonluğu elde etti. 29-30 Mayıs'ta ise Erzurum'da gerçekleşen müsabakalarda ise küçükler kategorisinde bölge şampiyonu oldular. Çocuklarımız sporda olduğu gibi derslerinde de gayet başarılı" dedi.

Son Güncelleme: 18.06.2015 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.