18 Haziran 2015 Perşembe 16:09
Vali Büyükersoy'un ramazan ayı mesajı

MUŞ  - Vali Vedat Büyükersoy, ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyükersoy, mesajında, Kur'an-ı Kerim'in indirildiği ay olan ramazana ulaşmanın huzur ve mutluluğunun yaşandığı bu günlerde, milletin birlik ve beraberliğini daha da pekiştirmek için bu dönemin fırsat bilinmesi gerektiğine yer verdi.

Ramazanın, tutulan orucu, iftarı, verilen fitre ve zekatıyla ibadetlerle dolu bir ay olduğunu hatırlatan Büyükersoy, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu ibadetler dolayısıyla ramazan, ayların en bereketlisidir. Mübarek ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve yekvücut olmak için iyi bir vesiledir. Bugüne kadar birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli hemşehrilerimin, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek aydan istifade edeceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Muşlu hemşehrilerimin ramazan ayını tebrik eder, tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim."

Son Güncelleme: 18.06.2015 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.