04 Haziran 2015 Perşembe 18:11
Vali Yardımcısı Uyan'dan okul ziyareti

MUŞ  - Vali Yardımcısı Zeliha Uyan, merkeze bağlı Serinova Beldesindeki Yatılı Bölge Okulu'nda (YİBO) incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan ile okula giden Uyan, okul hakkında bilgi aldıktan sonra, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Uyan, yaptığı açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürü Arslan ile zaman zaman okulları ziyaret ettiğini ve çocuklarla bire bir temas kurduğunu söyledi.

Öğrencilere onların da önemli yerlere gelebileceğini göstermek istediklerini ifade eden Uyan, "Okullarımız gayet güzel. Özellikle öğretmen ve müdürlerimizin canla başla çalıştığını görmek bizi çok mutlu ediyor. Eksiklikler olsa da bunları inşallah dönem başında tamamlayıp çocuklarımızın başarılarını daha da güzel noktalara taşıyacağız" dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Engin Atılgan'ı ziyaret eden Uyan, beldede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı ve başkana eğitime sunduğu katkılardan dolayı teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Uyan'dan okul ziyareti

Vali Yardımcısı Uyan'dan okul ziyareti

Vali Yardımcısı Uyan'dan okul ziyareti

Son Güncelleme: 04.06.2015 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.