28 Temmuz 2016 Perşembe 12:53
Vali Yavuz, Kurum Müdürleriyle Değerlendirme Toplantısı Yaptı

 Vali Seddar Yavuz, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile toplantıda bir araya geldi.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Yavuz, toplantı ve ardından çıkacak sonuçların halk için hayırlı olmasını temenni etti.

Vali Yavuz, şöyle konuştu:

"15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü tarafından girişilen darbe teşebbüsü maalesef ülkemizde derin bir travma yaratmış, çok sayıda vatandaşımız şehit olmuş ve yaralanmıştır. Üzerlerinde askeri üniforma bulunan bu cani teröristler, hiçbir kutsal gözetmeksizin halkımızı katletmiştir. 'Din, hizmet, hoşgörü, diyalog' diyen, 'altın nesil yetiştireceğiz' iddiasında olan bu hain hoca sıfatlı cani ve onun güdümündekiler, kendi halkını katletmekten geri durmamış, en önemlisi de milletimizin yetiştirdiği değerli beyinleri de kendi ülkesine ve insanlarına düşman hale getirmiştir. 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu Fethullahçı hastalığa yakalanmış insanların da bu hastalıktan bir an önce kurtulmalarını temenni ediyorum. Asla kişiler sizin referanslarınız olmasın. Müslüman'ın referansı Allah'tır, Hz. Peygamberdir."

Milletin kutlu yürüyüşünü engellemeye çalışan iç ve dış mihrakların saldırısına geçit verilmediğini dile getiren Vali Yavuz, "Son yıllarda devlet olarak ciddi bir gelişim ve değişim yaparak, emreden ve buyuran devletten vatandaşların sorunlarına eğilen, onlara bir ideoloji ve kalıp dayatmaktan çok insanları olduğu gibi kabul eden devlet anlayışına geçtik. Oluşan devlet-vatandaş kucaklaşması sonucu hepinizin bildiği gibi darbe girişimde halkımız sokağa çıkmış ve bu hain girişime devletiyle birlikte 'dur' demiştir." dedi.

İdareci olarak kamu kaynaklarını kullanmada sorumluluklarının fazla olduğunu belirten Yavuz, kurum amirlerine kamu hakkını koruma ve kamu kaynaklarını doğru kullanmada birinci derecede sorumlu olduklarını söyledi.

"Kamu hakkı yenmesine müsaade etmeyin. Devleti temsil eden yöneticiler olarak bizlerde suç işleyen, toplumsal vazifelerini yapmayan kişilere karşı da devletimizin kudretini göstermeliyiz" diyen Yavuz, şöyle devam etti:

"Son olarak, ilimizde inşaat mevsiminin kısa olması nedeniyle fizibilite çalışmalarının, etüt, proje ve ihalelerin zamanında yapılması hususunda tüm yöneticilerimizin daha gayretli olması gerektiğini özellikle belirtmek isterim. Henüz ihale aşamasında olan ve başlanmayan projelerin hayata geçirilmesi için gerekli iş ve işlemlerin süratle yerine getirilmesi gerekmektedir. Hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum."

Son Güncelleme: 29.07.2016 11:30
Anahtar Kelimeler:
MuşTOPLANTI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.