09 Eylül 2015 Çarşamba 15:52
Vali Yavuz, kurumlardan brifing aldı

 Muş Valisi Seddar Yavuz, kurumların projeleri ve kente yapılması gerekenler hakkında brifing aldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, ilk brifingi İl Proje Koordinasyon Merkezi ve SODES Koordinasyon biriminden alan Vali Yavuz, daha sonra İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü'nden brifing aldı.

Öncelikle kentin ihtiyaçlarının karşılanması ve sorunların çözümü noktasında tüm kamu kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının, yatırımcıların, yerel yönetimlerin ve Muş halkının görüş ve önerilerini dikkate aldığını belirten Yavuz, "İlimizin sorun ve çözüm önerilerinin tespiti amacı ile tüm kurumlarımızdan brifing alıyorum. Bu brifingleri en kısa sürede tamamlayarak, ekip halinde vatandaş odaklı çalışmaları yürüteceğiz" ifadelerini kullandı.

Devlet mekanizmasının en iyi şekilde işlemesi ve vatandaş odaklı hizmetlerin üretilmesi amacıyla istişareyi ve ortak aklı ön plana çıkaracaklarını aktaran Yavuz, şunları kaydetti:

"Muş'ta huzuru ve güveni hakim kılmak için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Ama aynı zamanda Muş'taki kardeşlerimizin özellikle ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan kalkınması noktasında gayreti hep beraber gerçekleştireceğimizi belirtmiştim. Bu çalışmalarımızdan sadece il merkezimizin değil, ilçelerimizin, köylerimizin ve devletimizin tüm imkanlarından eşit şekilde yararlanmalarını sağlayacağız."  

Vali Yavuz, kurumlardan brifing aldı

Vali Yavuz, kurumlardan brifing aldı

Vali Yavuz, kurumlardan brifing aldı

Son Güncelleme: 09.09.2015 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.